Baktabul.CoM, Msn messenger ifadeleri, Avatar, gif, smiley, Resimli Siirler, izle, indir, Komik Resimler, programlar, Resimleri, Haberler  

Geri Dön   Baktabul.CoM, Msn messenger ifadeleri, Avatar, gif, smiley, Resimli Siirler, izle, indir, Komik Resimler, programlar, Resimleri, Haberler > KOMEDI ve MIZAH > Komik Yazılar

Komik Yazılar Birbirinden Komik Yazilar, Tüm Komik Yazılar. En Yeni Yazılar, En Komik Yazılar, komik mesajlar, komikler,komik yazılar

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 06-12-2007, 00:55   #21
yabanci

Teşekkür Etme: 2
0 Mesajina 0 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 0
BurCish** Buraların yabancısı
Tanımlı

ben çk kullanırım hadi grş vs gibi durumları iki kere yapınca daha istemiolar
BurCish** Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-12-2007, 04:59   #22
Baktabulkolik

Teşekkür Etme: 532
1.192 Mesajina 3.967 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 2332087
bariscoskun Baktabul'un Çılgınıbariscoskun Baktabul'un Çılgınıbariscoskun Baktabul'un Çılgınıbariscoskun Baktabul'un Çılgınıbariscoskun Baktabul'un Çılgınıbariscoskun Baktabul'un Çılgınıbariscoskun Baktabul'un Çılgınıbariscoskun Baktabul'un Çılgınıbariscoskun Baktabul'un Çılgınıbariscoskun Baktabul'un Çılgınıbariscoskun Baktabul'un Çılgını
Tanımlı

baska nasil bahane olabilir sizce
bariscoskun Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski 07-17-2007, 14:27   #23
Demirbaş

Teşekkür Etme: 479
310 Mesajina 673 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 431012
!.:DENİS:.! Baktabul'un Çılgını!.:DENİS:.! Baktabul'un Çılgını!.:DENİS:.! Baktabul'un Çılgını!.:DENİS:.! Baktabul'un Çılgını!.:DENİS:.! Baktabul'un Çılgını!.:DENİS:.! Baktabul'un Çılgını!.:DENİS:.! Baktabul'un Çılgını!.:DENİS:.! Baktabul'un Çılgını!.:DENİS:.! Baktabul'un Çılgını!.:DENİS:.! Baktabul'un Çılgını!.:DENİS:.! Baktabul'un Çılgını
Tanımlı

-.+ foto varsa yollasana
- daha iki gündür konuştuğun kişinin sana buradan doğru bilgileri bile vermeme ihtimali varken yolladığım resmin benim resmim olduğunu nerden bileceksin.
+ ya ne biliim sadece seni görmek istemiştim
- boş ver beni görmeyi.yolladığım resim benim değilse beni görmüş sayılmazsın sonuçta.
+ama ama ...
- ee ne yapıyorsun başka
- Işığı yansıtamıyorum ben, çekilemiyor fotoğrafım.
adamı deli etcen en iyisi...
!.:DENİS:.! Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski 07-17-2007, 14:51   #24
Üye

Teşekkür Etme: 531
70 Mesajina 230 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 50
ibrahim's Buraların yabancısı
Tanımlı

hepsi süper paylasım için tesekkürler
ibrahim's Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski 07-17-2007, 22:03   #25
Moderator

Teşekkür Etme: 1.691
668 Mesajina 1.589 Defa Tesekkur edildi
Blog Yazıları: 12
Tecrübe Puanı: 17576079
crazy_berfin Baktabul'un Çılgınıcrazy_berfin Baktabul'un Çılgınıcrazy_berfin Baktabul'un Çılgınıcrazy_berfin Baktabul'un Çılgınıcrazy_berfin Baktabul'un Çılgınıcrazy_berfin Baktabul'un Çılgınıcrazy_berfin Baktabul'un Çılgınıcrazy_berfin Baktabul'un Çılgınıcrazy_berfin Baktabul'un Çılgınıcrazy_berfin Baktabul'un Çılgınıcrazy_berfin Baktabul'un Çılgını
Tanımlı

guzel paylasim eline saglik
crazy_berfin Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konu Seçenekleri
Modları Göster