Baktabul.CoM, Msn messenger ifadeleri, Avatar, gif, smiley, Resimli Siirler, izle, indir, Komik Resimler, programlar, Resimleri, Haberler  

Geri Dön   Baktabul.CoM, Msn messenger ifadeleri, Avatar, gif, smiley, Resimli Siirler, izle, indir, Komik Resimler, programlar, Resimleri, Haberler > SPOR DÜNYASİ > Futbol Dünyasi > Galatasaray

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 06-10-2007, 13:46   #1
Super Moderator

Teşekkür Etme: 3.785
2.992 Mesajina 7.279 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 8696035
deliqanli Baktabul'un Çılgınıdeliqanli Baktabul'un Çılgınıdeliqanli Baktabul'un Çılgınıdeliqanli Baktabul'un Çılgınıdeliqanli Baktabul'un Çılgınıdeliqanli Baktabul'un Çılgınıdeliqanli Baktabul'un Çılgınıdeliqanli Baktabul'un Çılgınıdeliqanli Baktabul'un Çılgınıdeliqanli Baktabul'un Çılgınıdeliqanli Baktabul'un Çılgını
Tanımlı Song devri sona erdi

Aslan, Kamerunlu starla yolları ayırıyor.. Galatasaray’ın fiyat indirme önerisini reddeden tecrübeli stoper alacaklarına karşılık bonservisini bedava alma konusunda anlaştı.

AYRILAN 4. YABANCI

İNAMOTO, Mondragon ve İliç derken Galatasaray, 4. yabancısı Song ile de yol ayrımında. Futbolcularından aldıkları ücrette indirim yapmalarını isteyen Cim-Bom, Kamerunlu oyuncuyla da bu konuda görüştü. Ama Song, Sarı-Kırmızılılar’ın teklifini reddetti.

KALLİ DE İSTEMİYOR

YENİ Teknik Direktör Feldkamp’ın da Kamerunlu futbolcuyu hem yaşı hem de fazla para alması nedeniyle istemediği belirtildi. Kalli’nin yöneticilere ‘İndirim yapmazsa gönderebilirsiniz’ dediği Song’a yönetim yaptığı teklifte ısrar etti. Ancak tecrübeli futbolcu geri adım atmayınca taraflar ayrılma noktasına geldi.

500 BİN EUROYA FİT

SONG alacaklarını isterken, yöneticiler ayrılırken kendisine kolaylık sağlayacaklarını ifade ettiler. Kamerunlu yıldız bunun üzerine bonservisinin bedava verilmesini talep etti. Song’a yaklaşık 500 bin euro borcu olan Sarı-Kırmızılılar da bu öneriyi benimseyince taraflar anlaştı, Kamerunlu yıldız kendine takım aramaya başladı.

Star gazete
deliqanli Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Mesajiniza Tesekkur Eden Uyeler:
holocoust (06-10-2007)
Eski 06-12-2007, 01:19   #2
Demirbaş

Teşekkür Etme: 301
355 Mesajina 751 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 305
.EfenDy. Baktabul İçin Değerli.EfenDy. Baktabul İçin Değerli.EfenDy. Baktabul İçin Değerli.EfenDy. Baktabul İçin Değerli.EfenDy. Baktabul İçin Değerli.EfenDy. Baktabul İçin Değerli.EfenDy. Baktabul İçin Değerli.EfenDy. Baktabul İçin Değerli.EfenDy. Baktabul İçin Değerli.EfenDy. Baktabul İçin Değerli.EfenDy. Baktabul İçin Değerli
Tanımlı

Seni Seviyoruz SonG .......

Bazem paradan degerli şeylerde vardır... Ama Anlayana....
.EfenDy. Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-14-2007, 00:13   #3
Moderator

Teşekkür Etme: 2.413
1.487 Mesajina 2.703 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 33267910
onac Baktabul'un Çılgınıonac Baktabul'un Çılgınıonac Baktabul'un Çılgınıonac Baktabul'un Çılgınıonac Baktabul'un Çılgınıonac Baktabul'un Çılgınıonac Baktabul'un Çılgınıonac Baktabul'un Çılgınıonac Baktabul'un Çılgınıonac Baktabul'un Çılgınıonac Baktabul'un Çılgını
ehuu

kisiler ayrıldı die muesseseler yıkılmaz
onac Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konu Seçenekleri
Modları Göster