![]() |
| | #211 | |
| Deneme Moderatör
Teşekkür Etme: 2.557
674 Mesajina 1.403 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 13861923 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya bişey sorcam ben yazı da yazsam şiir de yazsam yazdığım gibi kaydetmiyo düzyazı şeklinde kaydediyo neden?Cevaplarsanız sevinirim...
| |
| | |
| Mesajiniza Tesekkur Eden Uyeler: | Safak (06-11-2007) |
| | #212 |
| Deneme Moderatör
Teşekkür Etme: 2.557
674 Mesajina 1.403 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 13861923 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | felsefe
Renkli kişiliği ve düşük not vermesi ile öğrencileri arasında özel bir ünesahip olan felsefe öğretmeni, sınav yapacağı gün öğrencilere, önce kâğıtve kalemlerini hazırlamalarını söyledi, sonra da sandalyesini kaldırıpmasanın üzerine koydu.Sonra:"Sınav sorumu soruyorum" dedi. "Bu sandalyenin var olmadığınıkanıtlayınız."Sıfırcı felsefe öğretmeni, sınav kâğıtlarını okuduktan sonra, bu konudakiününe gölge düşüreceğini bilmesine rağmen, hayatında ilk kez biröğrencisine yüz üzerinden yüz vermek zorunda kaldı.Öğrencinin sınav kâğıdında yalnızca şu iki sözcük yer alıyordu:"Hangi sandalyenin?"
|
| | |
| Mesajiniza Tesekkur Eden Uyeler: | Safak (06-11-2007) |
| | #213 |
| Süper Üye ![]() ![]() ![]()
Teşekkür Etme: 2.454
243 Mesajina 618 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 5987288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Temel bir gün kahvede otururken arkadaşlarından biri ona: - "Ula temel senin hanım seni aldatıyo" demiş. Bunu duyan temel hemen eve koşmuş, evi aramış taramış fakat kimseyi bulamayınca sevincinden oracıkta ölmüş. Öbür alemde dolaşırken bir anda arkadaşı Dursun'u karşısında görmüş ve şaşkınlıkla: - Ula dursun ben seni daha dün gördüydüm nasıl olduda ölüp buraya geldin. - Valla temel hiç sorma donarak öldüm, peki sen nası öldünde buraya geldin. - Dün kahvedeydim biri geldi bana senin hanım seni aldatıyo dedi bende hemen eve gittim aradım taradım ama kimseyi bulamayınca orada yığıldım kaldım. - Ula buzdolabına baksaydın ikimizde şimdi sağ olacaktık |
| | |
| Mesajiniza Tesekkur Eden Uyeler: | ***nisa*** (01-01-2008) |
| | #214 |
| Acemi Üye ![]()
Teşekkür Etme: 0
59 Mesajina 116 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 49 ![]() |
Temel Bİ GÜn Çok HastalanmiŞ Ve Hastaneye GİtmİŞ Doktor Ona _kapidan DiŞariya Adimini Atmayacaksin DemİŞ Temel Bİ KaÇ GÜn DiŞariya ÇikmamiŞ Ama Evde Can Sikintisindan BaŞlamiŞ Temel DÜŞÜnmÜŞ TaŞinmiŞ Ve Pencereden DiŞari Çikmaya Karar VermİŞ Tam DiŞari ÇikacaĞi Sirada ArkadaŞlari GÖrmÜŞ Ve İÇlerİnden Bİrİsİ DemİŞ Kİ Temel E _ula Temel Kapi Duruyorken Nİye Pencereden Çikiyosun DemİŞ Temelde _doktor Bana Kapidan DiŞariya Adimini Atmayacaksin Dedİ Bende O YÜzden Pencereden Çikiyorum Da |
| | |
| The Following 2 Users Say Thank You to ozlm15 For This Useful Post: | ***nisa*** (01-01-2008), sihirbaz (08-09-2007) |
| | #215 |
| Acemi Üye ![]()
Teşekkür Etme: 0
59 Mesajina 116 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 49 ![]() | Bir gün Temel askere gitmiş.Askerde uçma dersi veriliyormuş. Komutanı Temele uçaktan atladığında ilk olarak birinci, ikinci olarak ikinci ipi çek o zamanda paraşüt açılmassa Meryemanaya dua et demiş.Temel Komutanıyla beraber atlamış.Komutanının paraşütü hemen açılmış ama Temel birinci ipi çekmiş paraşüt açılmamış,ikinci ipi çekmiş yine açılmamış daha sonra Temel Komutanına ' Komutanım o karinin adı neydi' demiş. |
| | |
| The Following 2 Users Say Thank You to ozlm15 For This Useful Post: | ***nisa*** (01-01-2008), sihirbaz (08-09-2007) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| spor fikralari | !!! NightClub !!! | Fıkralar | 52 | 08-26-2008 15:10 |
| Fikralari okumakmi dinlemek mi?? | prenses | Anketler | 3 | 08-13-2008 12:06 |
| Nasrettİn Hoca Fikralari!!!!!!! | hakan_alp | Fıkralar | 112 | 06-18-2008 19:29 |
| Süper öğrenci Fikralari | usagi_asya | Fıkralar | 7 | 03-14-2008 19:31 |
| ELAZIĞ FIKRALARI(arşiv) | perikızı | Fıkralar | 21 | 04-21-2007 00:50 |
Forumumuzda yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir,sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız İletisimden bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede
gereken yapılacaktır.
Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to
Contact- İletişim Gizlilik Bildirimi Forum Kurallarımız
oyuncakalsak.com Geldik