![]() |
| |||||||
| Fıkralar fıkralar, komik fıkralar, karadeniz fıkraları, fıkralar, temel, avcı, okul, doktor vb fıkralar |
![]() |
| | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 | |
| Admin ![]()
Teşekkür Etme: 7.350
2.818 Mesajina 5.857 Defa Tesekkur edildi
Blog Yazıları: 48
Tecrübe Puanı: 21477866 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TEMEL İLE DURSUN Temel ile dursun ise basvurmuslar ve sirket bunlardan 8 adet vesikalik fotograf istemis bunlar da tamam deyip dusunmusler ulan belden yukari 8 fotograf nasil bulacagiz. Neyse temel bir fikir atmis ortaya bir cukur kazalim ve belimize kadar girer cektiririz.Dursun da evet ya bayagi bir guzel fikir demis ve temele sen cukuru kaz bende fotograf makinasi getireyim demis. Neyse dursun bir gelmis bir de ne gorsun temel 8 tane cukur kazmis dursun hemen atlamis tabi "lan olum ne yaptin 8 cukura ne gerek vardi" ben zaten 8 tane fotograf makinasi getirmistim DOKTOR Doktor hastasını telefonla arar ve hastasına bir kötü birde çok kötü haberi olduğunu söyler. Daha sonrada ilk önce hangisini söylememi istersiniz diye sorar. Hasta ilk önce kötü haberi duymak istediğini söyler. Doktor hastaya "Tahlillerinizi aldım ve ne yazık ki 24 saat ömrünüz kaldı." der. Hasta yıkılmıştır. Doktora sorar "Daha kötü haber ne olabilirki ?" Doktor "Dünden berisizi arıyorum ama telefonunuzu daha yeni düşürebildim. | |
| | |
| Mesajiniza Tesekkur Eden Uyeler: | blue_coquett (06-11-2007) |
| | #2 |
| V.İ.P. ÜYE ![]()
Teşekkür Etme: 221
327 Mesajina 1.196 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 25384225 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güselmiss Teşekkürler
|
| | |
| Mesajiniza Tesekkur Eden Uyeler: | hayalet_0312 (06-11-2007) |
| | #3 |
| Üye ![]() ![]()
Teşekkür Etme: 16
68 Mesajina 115 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 62 ![]() ![]() |
süpermis yaa çok güzel
|
| | |
| | #4 |
| Üye ![]() ![]()
Teşekkür Etme: 16
68 Mesajina 115 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 62 ![]() ![]() |
süpermis yaa çok güzel: |
| | |
| | #5 |
| Süper Üye ![]() ![]() ![]()
Teşekkür Etme: 2.454
243 Mesajina 618 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 5987288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
harika.çok güzeldi sağol paylaştığın için. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Dursun Zaman Şarkı Sözü-Manga(Dursun Zaman) | XxCANISIxX | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 07-04-2008 19:18 |
| Dursun Önkuzu Kimdir-Dursun Özkuzu Hayatı-Dursun Önkuzu Biyografisi | OsmanAlperen | Siyaset Politika | 0 | 05-14-2008 22:24 |
| Temel ile dursun amerikada! | blue_coquett | Fıkralar | 1 | 01-24-2008 18:32 |
| turan dursun kimdir-turan dursun hayatı,biyografisi | Safak | Biyografi | 0 | 04-21-2007 22:00 |
| dursun bey kimdir-dursun bey hayatı,biyografisi | Safak | Biyografi | 0 | 04-17-2007 17:28 |
Forumumuzda yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir,sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız İletisimden bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede
gereken yapılacaktır.
Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to
Contact- İletişim Gizlilik Bildirimi Forum Kurallarımız
oyuncakalsak.com Geldik