![]() |
| |||||||
| Şiir ünlü şairlerimizin şiirleri,sizin şiirleriniz.hepisi burda olucak |
![]() |
| | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 | |
| ●ħäřεκεť våĸťi● ![]()
Teşekkür Etme: 913
1.228 Mesajina 4.687 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 27025790 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir çocuğun sesleri Bana bir çevre verin Taş bloklarla örülmemiş olsun Apartman katlarıyla çevrilmemiş Yeşil kadar yeşil mavi kadar mavi Bana bir çevre verin İnsanlar istiyorum tekyüzlü Gülebilen insanlar istiyorum Aldatmayı beceremeyen Kötülüğe karşı,sevgiye açık Yüreği geniş insanlar istiyorum Çok şey mi istiyorum Bİlmiyorum Çevremde neşe istiyorum huzur Başımı yastığa gönül rahatlığıyla koyabilmek Acılar ağlatmasın istiyorum insanları Her nefesin hakkını verebilmek istiyorum Birazcık güneş bir parça gökyüzü Yeter ki mutlu olsun insanlar Hiç bir yüreğe yangın bırakmasın gidenler ardısıra Beklemenin güzelliği öğrenilsin Herkes ötesi olmaz bir sevgiyle sevilsin Bir rüzgar istiyorum eserken kalplere adalet bıraksın Bir kaç ağaç,bir salıncak yetmiyor yanlızlığa İnsanlar istiyoruz sevmeyi becerebilen Hakkını verebilen yaşamın çevremi bunlar varetsin istiyorum taş bloklar,apartman katları değil arzular tamaha götürmemeli çevremde ki insanları paylaşmayı bilmeliler üstelik bir çocuk elleri koynunda üşürken şarkılar söylenmemeli yardım edilmeli muhtaçlara umutlar ortada bırakılmamalı delik deşik bana bir çevre vermenizi istiyorum bir parça asfalt,döşeme taşları hayır herkes verebilir bunları ben sizden mutluluk istiyorum hayata yenilmeyecek bir gelecek kötü insanların paramparça edemeyeceği bana öğretin herşeyi ben öğrenmek istiyorum tıpkı çocukken olduğum gibi mutlu edilmek istiyorum en ufak hediyeyle bir çevre istiyorum kötülüğün uğramadığı mavi kadar mavi,yeşil kadar yeşil mutlu insanlar ve inadına sonu gelmez bir masal bayram yerine çevrilmeli buralar hadi çiçekleri,süsleri getirin taş bloklar,apartman katları değil bana yaşanacak bir çevre verin Abdülkadir Karaca | |
| | |
| | #2 |
| yabanci
Teşekkür Etme: 1
0 Mesajina 0 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
guzel bir siir ,paylasimin icin tesekkurler
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Çocuğun Kurguları Şarkı Sözü-Ezginin Günlüğü(Çocuğun Kurguları) | XxCANISIxX | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 07-04-2008 12:36 |
| Zaferin Ayak Sesleri,İbrahim Artuç,Zaferin Ayak Sesleri Kitap Özeti | zeynep | Kitap Özetleri ve dergi | 0 | 06-29-2008 16:17 |
| Ayak Sesleri-Leman Sam(Ayak Sesleri Şarkı Sözü) | cindy | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-14-2008 17:33 |
| Bir Çocuğun Uyku Serüveni-Çocuğun Uykusu-Komik Resimler | zuzuu | Komik Resimler | 0 | 04-18-2008 04:54 |
| Bir Çocuğun Uyku Serüveni-Çocuğun Uykusu-Komik Resimler | Beraberlikçi | Komik Resimler | 6 | 03-01-2008 02:05 |
Forumumuzda yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir,sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız İletisimden bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede
gereken yapılacaktır.
Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to
Contact- İletişim Gizlilik Bildirimi Forum Kurallarımız
oyuncakalsak.com Geldik