![]() |
| |||||||
| Ask Ve Sevgi Aşk hikayeleri,sizin aşk hikayeleriniz ..o büyülü dünyalar |
![]() |
| | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 | |
| V.İ.P. ÜYE ![]()
Teşekkür Etme: 646
1.096 Mesajina 3.844 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 15547874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sustuğum anda ayaz asılan benim soğuk yalnızlığımdır... Ve senin terkedilmişliğin aslında beni terketmekten duyduğum hüzündür... Sen sanıyor musun ki her zaman terkedilen yalnız kalır? Ve tüm dünya kimin umurunda söylesene sen olmadıktan sonra? En son gözlerindeki ışıklara benzemiş ayparçasıydın. Şimdi güneş bile soğuk kalıyor varlığın karşısında. Ellerimi tut. Ne olur üşüme. Ben sustuğumda nefes al benim için. Sessizliğin içinde yol alırken düşün. Seni ne çok hayal ettim ben. Kuşlar, arabalar, evren sessiz ağlıyor... Bensiz sensizliğe ne çok hayal ettim ben. Ve ben gittiğimden beri bu şehirde en çok senin yokluğun hissediliyor. En bilinmez kuyulardan seslendiğin kelimelerinde ruhumda yankılanıyorsun. Başkasının duymuyor olması kimin umurunda! Ben senin varlığın için nefes alıyorum. Ben yoksam sen var olmam için nefes almalısın. Çünkü ben hâlâ senin için yazıyorum. Ve aslında benim gidişim senin yoksulluğundur, iliklerime kadar çektiğim. Ve inanıyorum ki terkeden de edilen kadar yalnız kalır... Küsmesin kelimelerin... kızmasın bana n'olur ben yeterince kızıyorum, yoksulluğuma... | |
| | |
| Mesajiniza Tesekkur Eden Uyeler: | çapraz (06-05-2007) |
| | #2 |
| Acemi Üye ![]()
Teşekkür Etme: 3
33 Mesajina 44 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 46 ![]() |
eline saglık
|
| | |
| | #3 |
| V.İ.P. ÜYE ![]()
Teşekkür Etme: 646
1.096 Mesajina 3.844 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 15547874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saolasınn
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Kelimelerin Gizli Anlamları... | GönüL | Komik Yazılar | 5 | 07-23-2008 20:50 |
| Kelimelerin gerçek anlamları | aydınhan | Komik Yazılar | 7 | 06-27-2008 16:41 |
| öpülesi kelimelerin | Anna Molly | Şiir | 1 | 04-15-2008 20:38 |
| Nolur evet de.... | HaZzAL | Komik Videolar | 26 | 09-24-2007 20:09 |
Forumumuzda yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir,sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız İletisimden bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede
gereken yapılacaktır.
Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to
Contact- İletişim Gizlilik Bildirimi Forum Kurallarımız
oyuncakalsak.com Geldik