![]() |
| |||||||
| Sarki Sözleri en begendigimiz sanatçilarin şarkilarinin sözleri..en populer sarkıların sözlerii ve dahasi için.. |
![]() |
| | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #6 | |
| Baktabul Bot ![]()
Teşekkür Etme: 0
402 Mesajina 2.333 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 1360897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tiktak tiktak tiktak tiktak Tiktak tiktak tiktak tiktak tiktak Geçiyor zaman beklemiyor Aşk bir kez kaçınca geri gelmiyor Koş zamanı yakala Sakın ha yorulma Geçmişe bakınca yarın gelmiyor Sorularımı, acılarımı Beni kuşatan anılarımı Topladım birer birer Sattım ah bir eskiciye Ne kazandı üzülenler Gözyaşı dökenler Geriye bakıp ta düşünenler Kazanamaz asla bu koşuyu Koş sakın ha ayağına bakma Koş sakın ha yarıda bırakma Nefesini tut,durma Aramaktan korkma Zaman zaman durma İçimizden geç Zaman durma Korkmuyoruz senden Duydugum dogruysa eger Benden dogruyu duymaktan baska Bir seycik istemeyen biri var bu odada Tam karsimda Duydugum dogruysa eger Benden dogruyu duymaktan baska Bir seycik istemeyen biri var bu odada Senden baska ahh Emin misin Gerçege demir misin Yalani egersinde Dogruya degermisin Dogruyu isteme bos ver tatlim Dogrunun egriye faydasi yok Nereden çikti bu dogru merakin ama tabii sen daha dün tattin Dün tattin daha dün tattin Laylaylaylaylay Laylaylaylaylay Seni sildim telefon defterimden Adının üstünü hep karaladım Yüzünü görmekten çok sıkıldım Nereye gitsem peşimdesin sen Üf üf sıktın artık Sabrımı taşırdın artık Sakız gibi yapıştın da Tadımı kaçırdın artık Üf yeter üf üf yeter Yoksa sen Aşk sakızı mısın? Ayrıldık sana anlatamadım Kaçtım kaçtım kurtulamadım Bir türlü silemedim aklımdan Bıktırdın düşemedin yakamdan Aşk sakızı mısın? Yoshy hep yolda Eren’se uzayda Gülçin şıpsevdi Cemre çok zorlu biri Bi çatı altında Hepsi bir arada Zor demeden Düşmanlık bilmeden Pes etmeyip Vazgeçme sevmekten Söz verelim Hedefe gidelim Aşk gelirse Bi mola verelim Gerçek aşk yolda Aslında kapında Çatkapı gelmiş Kimmiş neyin nesiymiş? Ben özgür degilim Hiç olmadim Ben özgür degilim degilim Nasil olsaydim Kredi kartimin borcu vardi Yani Özgürlük bu Özgürlük mü Kimmis özgür Az bileni gezdirir Çok duyani bezdirir Her manada uçmaktir ki Gel gör kuslarin dili yok Özgürlük mü Kimmis özgür Az bileni inandirir da Çok duyani güldürür pek Her manada yalnizliktir Gel gör reklam bu uçmuyor Papaganlar hep konusur Sahibini yalancisi Her kanatla uçulmaz ki Bazisiyla hep düsersin Ben özgür degilim Hiç olmadim Ben tutsak degilim Hiç olmadim Ben üzgün degil Çok agladim Ben özgür degilim Nasil olsaydim Kredi kartimin borcunu ödedim Özgürlük bu Söylemem gizlerim Kalbimde iki kelime Kim bilir kimleri Yandırır bu iki kelime Sormayın söylemem Aşkı bulmak çok zor Harcamam boş yere Değmiyor hiç kimse Aşktan sarhoş Olsam da söylemem Saklarım her Sorana söylemem Aşktan sarhoş Olsam da söylemem Saklarım da Her sorana söylemem O da seviyor, bu da seviyor Seni seviyor, herkes seviyor Bunu bana sorma ooo ooo Yine duyamazsın söyleyemem Bana bunu sorma ooo ooo Söyleyemem Söylemem gizlerim Kalbimde kalsın İstemem sormayın Gözlerim anlatsın Aşktan sarhoş Olsam da söylemem Saklarım her Sorana söylemem Aşktan sarhoş Olsam da söylemem Saklarım da Her sorana söylemem O da seviyor, bu da seviyor Seni seviyor, herkes seviyor Ilk giden sen degilsin korkma Alistim yalnizliga Sende git terket beni Ölmem ya bu aciyla Ihanet kaderim sanki Alistim yalnizliga Gitme diye yalvarsam Bosuna senin gözün disarda Bitti biliyorum aslinda Kalbim baskasiyla Gitme diye yalvarsam Bosuna senin gözün disarda Ilk giden sen degilsin korkma Alistim yalnizliga Korkuyorum gelen günden Her gün daha fazla Elimde degil nefretim Büyüyor insanlara Dur dur yavas ol biraz Çekil geri dur biraz Evet seçtigim sensin Hedefe kilitlendim, belki harika olur Elin tenimi bulur Yok yok o kadar degil Siniri zorlama Dur dur daha degil dur dur Sana olan askim herkesi kudurtur Önce beni anla olacak zamanla Bu sözüme sevinip,simarip,fazla yayma Simdi sokulda anlat Biraz kendini parlat Yok yok o kadar degil Siniri zorlama Gördün mü hiçte zor degil Olur yaklas ve egil Yok yok o kadar degil Siniri zorlama Dur dur daha degil dur dur Sana olan askim herkesi kudurtur Önce beni anla olacak zamanla Bu sözüme sevinip,simarip,fazla yayma Sana dur demem gerek Beni durdurmam gerek Simdi söyle sence böyle olur mu Çok da takmamam gerek Geriye bakmamam gerek Simdi sence oldu mu Fazla zorlama E hadi isime Konu Baktabul.Com tarafından (06-05-2007 Saat 18:49 ) de değistirilmistir.. | |
| | |
| | #9 |
| Demirbaş ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür Etme: 92
215 Mesajina 421 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende biliom bunu çok güzel bir şarkı değil mi
|
| | |
| Mesajiniza Tesekkur Eden Uyeler: | tavuk_pilav (08-14-2007) |
| | #10 |
| Süper Üye ![]() ![]() ![]()
Teşekkür Etme: 202
146 Mesajina 276 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 129832 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsi grubu şarkı sözleri
dizi müziğiyoshy hep yoldaErense uzaydaGülçin şıpsevdi(hıh)Cemre çok zorlu biri Bi çatı altındaHepsi bir aradaZor demedenDüşmanlık bilmedenPes etmeyipVazgeçme sevmektenSöz verelimHedefe gidelimAşk gelirseBi mola verelimGerçek aşk yoldaAslında kapındaÇat kapı gelmişKimmiş neyin nesiymiş?Bi çatı altındaHepsi bir aradaZor demedenDüşmanlık bilmedenPes etmeyipVazgeçme sevmektenSöz verelimHedefe gidelimAşk gelirseBi mola verelimHepsi biraşk sakızıSeni sildim telefon defterimdenAdının üstünü hep karaladımYüzünü görmekten çok sıkıldımNereye gitsem peşimdesin senÜf üf sıktın artıkSabrımı taşırdın artıkSakız gibi yapıştın daTadını kaçırdın artıkÜf yeter üf üf yeterYoksa sen aşk sakızı mısın?Ayrıldık sana anlatamadımKaçtım kaçtım kurtulamadımBir türlü silemedin aklındanBıktırdın düşemedin yakamdanAşk sakızı mısın?...Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)...Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)...Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)...Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)...Aşk sakızı mısın?Ayrıldık sana anlatamadımKaçtım kaçtım kurtulamadımBir türlü silemedin aklındanBıktırdın düşemedin yakamdanAşk sakızı mısın?... 3xaşk sakızı mısın?iki kelimeSöylemem gizlerimKalbimde iki kelime Kim bilir kimleriYandırır bu iki kelimeSormayın söylememAşkı bulmak çok zorHarcamam boş yereDeğmiyor hiç kimseAşktan sarhoş olsam da söylememSaklarım her sorana söylememAşktan sarhoş olsam da söylememSaklarım da her sorana söylememO da seviyor,bu da seviyorSeni seviyor,herkes seviyorda da da da da da da da dada da da da da da Bana bunu sorma oo oo....Yine duyamazsın söyleyememBana bunu sorma oo oo...Söyleyemem uuuh...Söylemem,gizlerimKalbimde kalsınİstemem,sormayınGözlerim anlatsınAşktan sarhoş olsam da söylememSaklarım her sorana söylememAşktan sarhoş olsam da söylememSaklarım da her sorana söylememo da seviyor, bu da seviyorseni seviyor, herkes seviyorda da da da da da da da da da da da da damumHer zaman ki gibi,sözünü tutmadın Aramanı bekledimHani sana güvenebilirdim,ama ben Yanılmanı istedimYalancının mumu sönmeliBu defa şansın hiç gülmediYüzündeki süslü maskeyi çıkardımSeni gördüm buna çok üzüldümKafamdaki resme benzemiyor artıkKalbimde eriyip bittinYüzündeki süslü maskeyi çıkardımSeni gördüm buna çok üzüldümKafamdaki resme benzemiyor artıkKalbimde sönüp gittinÇok üzüldüm, maskeyi çıkardımSöylesene aklın neredeHiç mi düşünmedin sonunu?Soracağım olsun yine deŞimdi pişman oldun mu?Pişman oldun mu,Pişman oldun mu?...olmaz oğlanAmanın da amanın kim gelmiş Eski sevgilim gelmiş Sütü sıcak içmiş belli Gezmiş görmüş öğrenmiş Tok evin aç kedisi Aferinin delisi Ben seni nazlatamam Bulunur yenileri Ağa takılır biri Ben seni paslatamam İyi kötü hoşsun hala Buralarda harcanma İyi kötü hoşsun hala Buralarda paslanma Hiç bana bakma olmaz oğlan Sen kendine ısmarlan Hiç bana bakma olmaz oğlan Başkasına yuvarlan E hadi canım hadi ama dışarı Hayat işte cızz yapıyor adamı İyi kötü hoşsun hala Buralarda harcanma E hadi canım hadi ama dışarı Hayat işte cıss yapıyor adamı İyi kötü hoşsun hala Buralarda paslanma Sen beni sevdiğine inandırma Sen önce kendini inandır Ben sevilmeyen biri değilim ki Anlatıyorsun yıllardır Hiç bana bakma olmaz oğlan Sen kendine ısmarlan Hiç bana bakma olmaz oğlan Başkasına yuvarlan dewamı gelebilir |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Grup Hepsi Resmi - Grup Hepsi Resimleri | prenses | Ünlü Resimi Resimleri | 106 | 09-04-2008 19:11 |
| Yaz Yaz Yaz Şarkı Sözü-Grup Hepsi(Yaz Yaz Yaz) | şheqergirls | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 08-28-2008 18:03 |
| Yeni Grub Hepsi Avatarlar-Grup Hepsi Resimleri-Avatar-Hepsi | alper-özge | MSN Avatarları | 5 | 08-05-2008 23:13 |
| Grup Hepsi Kimdir, Grup Hepsi Hayatı, Grup Hepsi Biyografisi | Safak | Müzik | 4 | 04-28-2008 16:18 |
| grup hepsi biyografi-grup hepsi kimdir-grup hepsi hayatları | cemreninaşkı | Müzik | 0 | 02-05-2008 23:12 |
Forumumuzda yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir,sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız İletisimden bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede
gereken yapılacaktır.
Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to
Contact- İletişim Gizlilik Bildirimi Forum Kurallarımız
oyuncakalsak.com Geldik