J. River MEDIA CENTER 12
"İddia Ediyorum Ses Kalitesi Bildiğiniz Tüm Yazılımlardan Çok daha iyi Olan Tek Ses ve Ortam Yürütücüsü "
bilgisayarınız MediaMerkezine Dönüştürelim
Başlık yetersiz oldu çünkü bu sadece Mp3 çalmaktan öte, video oynatan, resim izleten komple bir yazılım J.RIVER M.C.
Bilgisayarlarınızı Professyonel bir Medya Merkezine çevirme vaktimiz geldi...Mp
3 çalıp video izletecek yeri geldiğinde resimlerinizi Tek bir programla yönetebilmenizi sağlayacak süper bir Medya oynatıcı J.River..Görüceksiniz Sihirbaz dokunmuş gibi olacak artık bilgisayarınız..
Gözüme çarpan en önemli artıları:
-Kulaklarınıza inanamayacağınız Ses kalitesi,
-Gelişmiş efekt özellikleri ekleme (concert hall ve diğerleri)
-Gelişmiş Resim İzleme
-Gelişmiş Video İzleme
-Equalizer düzenlemesi, Uzaktan kumandayla yönetim,
-Ses ve film cdleri yaratabilme,
-Geniş plug-in desteği kullanımı tamamen özelleşebilen professyonel ara yüzü ve çoklu skin desteği
-Tüm Ortam Dosyalarının yürütülmesine olanak sağlayarak aklınıza gelebilecek kullandığınız tüm medya oynatıcıları arasında vazgeçilmeziniz olacak..
önce
Player / Playback/ Optionsa girin.. burada equalizer ile effect seçeneklerinin yanına tik koyun..equalizer'da "rock" en iyi düzenleme gibi geldi bana..
effecttede concert hall açık olmalı... Ses inanılmaz dolgun.. foobar, winamp+ enchanger dfx plug-in dahil hepsinden daha kaliteli ses alabiliyorum bu şekilde.. ama yetinmeyenler için dfx eklentisinin bu program için yapılmışınıda kullanabiliyorsunuz..
Emege Saygı