BUYYRRUUNN MÜŞTERİ HİZMETLERİ(şapşallığın da bu kadarı):) -İyi günler ben Hakan.Nasıl yardımcı olabilirim? -Aaa,ben Yapı Kredi'yi aramıştım.İlk başta telefon'Hoşgeldiniz,Yapı Kredi'dedi ya... -Tamam hanımefendi,burası Yapı Kredi Müşteri Hizmetleri.Nasıl yardımcı olabilirim? -Be oğlum,az önce 'Hakan' dedin ya... -İyi günler,ben Nazlı.Nasıl yardımcı olabilirim? -Kredi kartım ne zaman gelir?Bankadan vermiyorlar,eve gelecekmiş. -World Kart mı? -Evet. -İsminiz nedir? -Haluk Saygın. -Ne zaman başvurdunuz? -Ben başvurmadım. -Başvurmadıysanız neyini soruyorsunuz beyefendi?.. -Televizyonda 'Gelin Size de World Kart Verelim' diyosunuz ya... -Beyefendi başvurmadan kart verilir mi hiç? -Öyle desene be kardeşim! Bu reklamlar çok üçkağıtçı. -İyi günler ben Yeşim.Nasıl yardımcı oalabilirim? -Hörmetler.Akbank'ın telefonunu verir misiniz? -Beyefendi,burası Yapı Kredi. -Allah Allah,biz bilmiyormuyuz? İkiniz de bankasınız işte.Ölürmüsün bi yardımcı olsan?.. -Bilmiyorum telefonu beyefendi. -Bilen biri vardır,bi sor bakalım yanındakilere... -Kimse bilmiyor beyefendi. -Ne zaman sordun da cevep veriyorsun? Allahsızlar sizi! -İyi günler ben Melek.Nasıl yardımcı olabilirim? -Pınar hanım orada mı? -Yok şu anda.Ben nasıl yardımcı olabilirim? -Yok,bana Pınar hanım lazım. -Söyleyeceğiniz şey bankayla ilgili değil mi? -Hayır.Baksa...Bişey soracaktım. -Burada sadece bankacılık hizmeti verilir.Tanıyorsanız cebinden arayın. -Sende var mı cebi?.. -Hayır,yok. -Valla bul şunu be! Peki çıktığı biri var mı biliyor musun? (Telefon kapatılır). -İyi günler ben Sedef.Nasıl yardımcı olabilirim? -Kaç para?.. -Pardon!?.. -Borcum kaç para kardeşim?.. -Beyefendi siz kimsiniz? -Şerefsizler! Günde 10 sefer arıyorsunuz 'borcu ne zaman yatıracan?' diye,şimdi de tanımıyor musunuz? -Beyefendi hakaret etmeyin.Günde binlerce insan arıyor.Nerden bileyim siz kimsiniz. -Selim Yurdatapar ben. -Kayıtlarınıza ulaşıcam,bi saniye.Evet,bin üç yüz elli lira seksen yeni kuruş borcunuz var. -Bu mu yani olay? Koca banka ben parayı verince rahatlayacak mı?.. -Beyefendi,bu bir borç ve gecikmiş bi borç.Ödemeniz gerekeir. -Ben de biliyorum,onun için aradım işte.Adamı hasta ettiniz be 10 gündür!Neyse,yolla birini alsın parayı. -Beyefendi,siz getireceksiniz parayı.Ne demek yolla birini alsın parayı?.. -Ne demek yaaa! Bir de orda sıra beklicem.Oldu be! Dükkanı mı kapatayım? -Şubeye birini gönderin öyleyse. -Şuna bak yaaa.Bi de akıl veriyor.Bana ne! Siz gelip almadınız.Çok da umrumdaydı.İsteyin parayı,isteyin.Zor alırsınız. |