İŞTE EĞİTİM SEVİYEMİZ:):) ((kimse alınmasın)):) Seviye : İlkokul 3. sınıf Soru : Ormanların faydasını sayınız. Cevap : Ormanların faydası saymakla bitmez. Din hocasının sorduğu soru : Hz. Muhammed ile Hz.Ali arasındaki bir diyaloğu yazın. Cevap : Hz. Muhammed ''günaydın Ali''.Hz.Ali ''sana da günaydın Muhammed,nasılsın?''. Seviye : Üniversite Ders : Eğitim Felsefesi Sınav : Bütünleme Soru : Bildiğiniz iki soruyu yazıp cevaplayınız. (Ama bi sorun vardır;Derse hiç devam etmemiş olan öğrenci konuları bilmemektedir.Bu yüzden kendi kendine soracağı iki sorusu yoktur.Beyninin derinliklerinde,dönemin ilk dersine girdiğini hatırlar.O derste duyduğu cümleden yeterli doneyi alır) Soru 1 : İlk milli eğitim bakanımız kimdir? Cevap : Hasan Ali Yücel Soru 2 : Hsan Ali Yücel kimdir? Cevap : İlk milli eğitim bakanımızdır. Soru : Ahmet Haşim'in en ünlü eserlerinin toplandığı eserin adı nedir? Cevap : Best of Ahmet Haşim. Soru : Deprem sırasında ortaya çıkan enerjiye..............denir.(cümleyi tamamlayınız). (Doğru cevap;depremin magnitüdü'dür.Ama zeki öğrencinin bundan haberi yoktur) Cevap : Helal olsun. Soru : Aşağıdaki konulara kısa ve etkili bir şekilde değinen bir yazı yazın: 1.Din 2.Cinsellik 3.Gizem Cevap : Allah'ım! Hamileyim.Acaba kimden? |