10-28-2006, 02:13
|
#1 |
| Baktabul Bot
Teşekkür Etme: 0
397 Mesajina 2.308 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 1360895 | Msn Hesabiniz çalinirsa Bundan Başka Yol Yok En Garantilisi Bir sabah uyanıp bilgisayarımızın başına oturdugunuzda MSN hesabınıza giriş yapamıyorsanız işte o an dünya ile iletişiminizin koptuğu an demektir Hele bir de şifrenizin geçersiz olduğu uyarısını görüyorsanız işte o an bittiğiniz an demektir.Üstüne birde arkadasınız sizi telefonla arayıp "Msn'de niye cevap vermiyosun Msn'deki senmisin ? Gibi sorular soruyorsa işte o gümnn işlerinizin tamamen ters gideecegi bir gün demektir.
Büyük ihtimalle birisi MSN messenger hesabınıza ait sifreyi eline gecirmis yerine baska bir sifre belirlemistir. Sizde gun boyu yapacak islerinizi bir kenara bırakıp gününüzü hesabınızı nasıl geri alabileceginizin yollarını düsünmekle cevrenizdekileerden fikir almak ve yardım istemekle gecireceksinizdir.
hesabını almak için iki yol vardır
1.) elektronik saldırılar proğramlar world listeler vs.vs.vs
2.)en garantisi msn destek hattı ama nasıl kullanılır onu yapacaz
birinci yol çok zor msn kırma hastalıgı olan ben bile bu konu da baya bi zorlanıyorum ii proğramlar ii bi bilgisayar kullanmanız gerekir başarı oranınız %49 iyi bi oran ama bu saatlerini alan bi çalışma için aslında ii bi oran degil hahaha armut gibi kalmak ta var sonun da misal benim şifrem tam 20 haneli rakamlar harfler vay anam vay
neyse gelelim 2,yolumuza aslında en kanuni ve en pratik olanı tabi ki üye olurken bilgilerinizi sallamadıysanız başarı oranı %100 hemde kısa bi sürede o yüzden yırtınmayın msn çalacam diye https://accountservices.passport.net/?lc:1055bu adrese giriyoruz |
| |