Baktabul.CoM, Msn messenger ifadeleri, Avatar, gif, smiley, Resimli Siirler, izle, indir, Komik Resimler, programlar, Resimleri, Haberler  

Geri Dön   Baktabul.CoM, Msn messenger ifadeleri, Avatar, gif, smiley, Resimli Siirler, izle, indir, Komik Resimler, programlar, Resimleri, Haberler > GENEL KÜLTÜR VE SANAT > Şiir > Resimli Şiirler

Resimli Şiirler ayrılık,sevgi,aşk,özlem ve diger tüm degerler üzerine resimli şiirler

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 04-11-2007, 23:22   #1
Süper Üye

Teşekkür Etme: 2.277
252 Mesajina 509 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 5455390
camdan kalp Baktabul'un Çılgınıcamdan kalp Baktabul'un Çılgınıcamdan kalp Baktabul'un Çılgınıcamdan kalp Baktabul'un Çılgınıcamdan kalp Baktabul'un Çılgınıcamdan kalp Baktabul'un Çılgınıcamdan kalp Baktabul'un Çılgınıcamdan kalp Baktabul'un Çılgınıcamdan kalp Baktabul'un Çılgınıcamdan kalp Baktabul'un Çılgınıcamdan kalp Baktabul'un Çılgını
weeping aşk bize yakıştı

AŞK BİZE YAKIŞTI

Gizli bahçesi ruhumuzun aşk, kaçıp saklandığımız durup soluklandığımız kimi zaman nefessiz kaldığımız gizli bahçe. Orada sade seven ve sevilen yaşar, hıçkırıklarla kahkahalar dans eder. Güpegündüz düşler yaşarız, zifiri karanlıklar güneşe dönüşür aşk olunca, aşık olunca. Şarkılar yükselir içinizden, bazen acılı bir melodiyle bir sokak ortasında kalakalırsınız, ağlamak utanılası değildir, saklamazsınız, durup müziğe karışır ağlarsınız, yanınızdan çekip gider görüntüler, sade onun gözleri ve gözyaşı görünür olur. Yanınızdaysa müziklerin neşelisi takılır, sarar her tarafınızı keyif, mutlulukla gözlerinin içine bakar tekrar tekrar fısıldarsınız sevdiğinizi, o varsa her müzikneşedir. Aşk olmasaydı hangi müzikiçinizi kanatırdı, dans ettirirdi. Aşk olmasaydı şiirler okuyabilir miydiniz puslu havalarda sevgiliye sarılarak...

SEVGİLİYE...

Öylesine bendesin ki, ölmüyorsun. Ölsen, ben de öleceğim sanki. Çıkarsan içimden, bütün kanımda seninle birlikte akıp gidecek. Öylesin. Kan gibisin...

GİDENE...

Kendimle baş başa kalmak iyi gelmiyor bana. Bir tek gece mi yoktun yanımda? Ya da kaç bin yıldır? Seni özlemek her zaman iyi değilmiş, anlıyorum. Ya sen özledin mi beni? Yarın koşacak mısın bana? Uyku çağırıyor beni, gece bitsin, sen başla. Kapıyorum gözlerimi yeniden ve sadece sana açmak için. Gün gibisin...

YOKLUĞUNDA...

Benimle birlikte bu kent de sensizliğe isyan ediyor, sarayları, camileri, gökdelenleri birer birer yıkılıyor. Başka bir şehir kuruluyor. Adı İstanbul değil. Vazgeçmek mümkün değil senden. Can gibisin...

ÇAĞRI...

Bütün gidişlerden arınmış, uçarı sevdaları bir kenara bırakmış ve kendini sadece aşka adamış bir adamım ben. Senin aşkına. Her şeyi yeniden tanımak, yeniden tanımlamak istiyorum. Seninle yaşamalıyım, seni yaşamalıyım. Yanımda değilsen, saatler durmalı, sonra sen gelmelisin, kaldığım yerden yine aynı heyecanla devam etmeliyim yaşamaya. Zaman gibisin...

YÜREĞİMİZİ AŞKA AÇTIĞIMIZ, İNANDIĞIMIZ SÜRECE

AŞK HERKESE YAKIŞIR...

camdan kalp Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to camdan kalp For This Useful Post:
nur yağmuru (11-04-2007), rossekings (08-20-2007)
Eski 04-11-2007, 23:24   #2
Süper Üye

camdan kalp Baktabul'un Çılgınıcamdan kalp Baktabul'un Çılgınıcamdan kalp Baktabul'un Çılgınıcamdan kalp Baktabul'un Çılgınıcamdan kalp Baktabul'un Çılgınıcamdan kalp Baktabul'un Çılgınıcamdan kalp Baktabul'un Çılgınıcamdan kalp Baktabul'un Çılgınıcamdan kalp Baktabul'un Çılgınıcamdan kalp Baktabul'un Çılgınıcamdan kalp Baktabul'un Çılgını
weeping sussttuurrrr

Sensizlik varken hangi güneş ısıtır hasretinin gözyaşlarını ? Hangi ateş susturur dilimdeki kanayan kelimeleri ?

Üşüyorum bu gece. Oysa alnımdan terler boşalıyor kaldırımlara. Yitip gidiyorum kenarı ateşe verilmiş bir mektup gibi. Ellerim buz gibi. Oysa Haziran başındayız değil mi ? Üşüyorum yokluğunda.. Yüreğim üşüyor içten ice. Yıldızlar bile tutuşuyor avuç içlerimde. Sensizlik vuruyor kıyısına bile varamadığım vuslat denizine.Gece, başıma karanlıklar üşüyor. Dudaklarım yalnızlığını öpüyor. Umutlarımı gelin ediyorum bu gece. Herkes giderken bir ben kalıyorum karanlıkların içinde.. Uçurumlarda yürür gibi ayaklarım titriyor.. Seninle herşey gitmişcesine bir ben kalıyorum dört duvar arasında.Bilmiyorum bu gece yüreğim üşüyor.Sensizlik varken hangi güneş ısıtır hasretinin gözyaşlarını ? Hangi ateş susturur dilimdeki kanayan kelimeleri ?..Sesini bir an duyarım diye dışarı çıksam tüm şehir uykuda. Bu gece sen yokken dargınım uykulara. Oysa...Oysa sen olsan yanımda taşları yastık bilirdim..Varlığında bir dilim ekmeği bile bereket bilirdim...

Şimdi sensizligin icinde yırtık bir gömlek gibi bedenim. Çıkarmak istiyorum hasretin bir beden kücük gelen elbisesini...Yokluğunda göğüm kaybolmuş, umutlarım darağaçlarında asılmış. Şimdi sen diye soğuk duvarlara yaslanıp ağlıyorum. Bir el, bir omuz arıyorum gözyaşlarımı bırakmak için. Dizlerine eğilip çocuklar gibi ağlamalıyım..Yoksun işte....

Bu gece tüm kelimeler kanla gözlerimi yıkıyor. Nefesim soluyor içten içe. Tüketiyorum varlığındaki cümleleri..Dilim sus pus...Sensiz kendimi hiçliğin içinde kaybolmuş gibi hissediyorum. Kanadım kırık, yollarım ise karanlık. Güneş ise kanlı pusularda yetim düşmüş. Üşüyor saçlarım, ellerinin sıcaklıgını arıyor tenim. Yüregimi kapıp sana gelmek istiyorum. Ama ayaklarım hasretine prangalı..Dayanamıyor yüreğim bu hasrete.. Odamın bir kenarında ben, bir kenarında yalnızlıgın. Ben cam kenarındayım. Olur da tatlı sesini duyar da delicesine yüreğine koşarım diye pencere önünde yolunu gözetliyorum bu gece.. Bekliyorum işte. Zaman geçmiyor....

Geceyi soluyorum.. Karanlığı emiyorum bir cocuk gibi.. Oysa karnım yalnızlığa tok.. Soluk soluğa seni arıyorum dört duvar arasında..Senin kokunu arıyorum..Tüm umutlar kanatlanıyor..Bir ben bir de sensizlik kalıyor ..Ama yoksun işte. Kelimeler soluyor dudaklarımda..Gece suskun, yıllar yorgun...Bir de yüregimde kanayan yoklugun..Bu gece üşüyorum...

"Üşüyorum bu gece,
Sabah ezanında ,
Güneşte dönecek misin yüreğime ?
Gülüşlerini serecek misin
Sensizlikte ağlayan kirpiklerime ?
Tüm gece seni bekleyecegim.
Sesinle üzerimi örtüp
Yüzüme gülümseyecek misin ? "
The Following 3 Users Say Thank You to camdan kalp For This Useful Post:
isyan_kar (10-17-2007), nur yağmuru (11-04-2007), rossekings (08-20-2007)
Eski 04-11-2007, 23:27   #3
Süper Üye

:heart: imkansızıma /( zorlu sewdam)/

Ola ki; yürürüm bir başka aşka, ya da yürürüm mavi olmayan bir gülüşe,
Unutma ki tek aşık olduğum sensin aşık olduğum tek.

Karanlıkla süzülüyor içime yıkım, "dur" diyorum, yıkılıyorum..
Uçurumları baş ucuma koyuyorum.. sonra, okşuyorum saçlarını rüzgârda ,
Sıcak ılık bir koku siniyor yüreğime..

Gitme diyorum gitmeee... düşüyorum ,
Sonra beni soruyorlar, bana "tanımıyorum" diyorum.. "daha hiç karşılaşmadık".
Aynı çizgide bilge susumu dinliyorlar, ben sustukça..
Yazık bir çığlığın doğuşu gibi, ölüyorlar..
Önce, bir bir sonra hepsi.. sonra bir uçurumlar kalıyor.. bir de yıkımlar.
Verilen herşey bir borçmuş gibi alınıyor.. önce, bir bir.. sonra hepsi.
Sonra mı bir ben kalıyorum.. bir de yalnızlık...
Uçurumlar, yıkımlar, ben ve yalnızlık .

Zorlu bir savaşın unutulmuş cesetleri gibi yatıyoruz yan yana,
Öpüşüyoruz, sevişiyoruz da hatta.. herşey oyunun yasaklarına uygun günâh oluyor..
Tek umudumuzu göğe gelin ediyoruz.. telli kanlı düğün işte..
Üşüyor saçların biliyorum, dargın mısın bu bahar da Mayıs'ta bıraktığım gibi misin halâ?
Vurulmuş çocuk gibi büyümemiş yüreğinde hüzün ,
Halâ, kaçıyor musun zamansız gözlerini bırakarak birilerinde..
Halâ, ellerinden tutup sevgileri dipsiz kuyulara salıyor musun ağlayarak ,
Küçücük bir dokunuşla son sevilen olabiliyor musun?
Kendim kadar aklımdasın halâ öyle savruk bir gök, hâlen öyle yurdunu yatağını bulamamış mavi..
Ve aşkını şaşırmış bir tanrı, çoğalan sızısıyla mutlu bir yara,
Öyle misin mavi gözlü, sarı saçlı yoldaşım öyle bıraktığım gibi misin?
Gerçeği yakmada halâ usta mısın? yoksa çırak mı yanar kendi yaranda?

Saçlarıma dolanan aydınlığımsın, somutlaştıramadığım tek imgemsin şiirde,
Anlattıkça eksilen tek anlam, anlatıkça eksilen tek anlam..
Halâ bıraktığım gibi misin yoksa beni bıraktığın gibi mi?
Kaç mevsimsiz kar düştü toprağima,
Kaç mevsimsiz kar düştü benim toprağıma..
Halâ bıraktığım gibi misin?.........

Zorlu Sevdam..
The Following 4 Users Say Thank You to camdan kalp For This Useful Post:
erina (05-12-2007), isyan_kar (10-17-2007), nur yağmuru (11-04-2007), rossekings (08-20-2007)
Eski 04-11-2007, 23:28   #4
Süper Üye

cry yalnızz

[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/İNTEL/Belgelerim/Resimlerim/Icha_new_backgroundicha.jpg[/IMG]

Aşk dedik..
Devamında ölmek dedik...
Aşk bizim için ölmekten ötesi değildi, daha doğrusu ölmekten başka birsey elimizden gelmezdi aşk bizim canımızı yaktığında, ilk akla gelen bu dünyadan kaçıp gitmek istemekti..
İçimizde belkide tüm heryeri yakıp yıkacak kadar büyük fırtınalar kopuyordu, ama işte en çaresiz olduğumuz zamanlardı o yaşadıklarımız ya, o fırtına sadece bizi darmadığın ediyordu, biz parçalara ayrılıyorduk...
Sevgilinin tek sözü yeterdi tekrardan hayata dört elle sarılmak için, ama o da esirgerdi ya sözlerini, ellerini üzerimizden çekerdi ya...
O zaman anlardık işte, YALNIZIZ... hemde çok..
erina (05-12-2007), isyan_kar (10-17-2007), nur yağmuru (11-04-2007), rossekings (08-20-2007)
Eski 04-11-2007, 23:31   #5
Süper Üye

Tanımlı şimdi çok iyi anlıyorum nefes almak deilmiş yaşamakk

ZoR oLaNı BaŞaRDıM
iSTeDiĞiN oLDu SoNuNDa
3'e KaDaR SaYDıM SiLDiM SeNi

KoLaY oLaNı
BiR KıVıLCıMLa
SeNi uNuTaBiLMeK iÇiN
RuHuMu YaKMaMDı...

Gün bir şekilde ağarıyor, kararıyor hava bir şekilde... Telefonun ucunda dua dinlercesine duymayı beklediğim sesin bana "Seni seviyorum." diyor ya, dayanılıyor bunun uğruna tüm hasretlere. Kader gelip buluyor insanı, keder yerini neşeye bırakıyor... En saf halimle ettiğim dualar kabul oluyor... "Masumiyet meleklere özgü..." diye başlayan bir cümle okuyorum bir yerlerde. Biliyorum ki, biz hiç melek olmadık; doğumumuz ertesi başladık kirlenmeye... Her insan kadar günahkârım ben de; ama en temiz halimle sunuyorum sana sevgimi; içim rahat, ruhum huzurlu o yönden.

Ah sevgili! Onca satır yazsam da bitmez sana olan sevgimi anlatışım. Sen hayatımsın... Sen her şeyimsin. Seninle varım ben; nefes alış sebebimsin. Çok özleniyorsun sevgilim... Hayırlısıyla geçsin günler de, kavuşalım biriciğim...

şιмdι ѕєη gιdιуσяѕυη уα...!
нєякєѕ ѕαηα вєηzєує¢єк...!

Bookmarks

Konu Seçenekleri
Modları Göster