![]() |
| |||||||
| Şiir ünlü şairlerimizin şiirleri,sizin şiirleriniz.hepisi burda olucak |
![]() |
| | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 | |
| Onursal Üye ![]()
Teşekkür Etme: 1.138
2.472 Mesajina 7.333 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 1763 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
her gelinlik giyen kız mutlu mu dersiniz HER GELINLIK GIYEN KIZ MUTLUMU DERSINIZ VE ONUN ICINDEN GECENLERI BILE BILIRMISINIZ KIMI SEVDIGINDEN AYRILIR KIMI ZORLA VERILIR PARALI BIRINI GÖRÜNCE ZENGINDIR DENILIR: BIR GELINLIK GIYDIRMEYI HÜNER SAYARLAR KIZINI ZORLA VEREN ANALAR BABALAR SEVMEDEN SEVILMEDEN MUTLUMU OLUR DERSINIZ SIZ ASKI SEVDAYI HIC BILMEZMISINIZ: BEN MURADIYE BÖYLE BILIR BÖYLE YAZARIM GELINLIK ICIN AGLAYAN NICELERINI TANIRIM KIZARIM KENDI KENDIME SEVMEK BUMU DIYE ELIMDEN NEGELIR YAZIYORUM KADER DIYE DIYE BAZILARI GELINLIK GIYMEDEN INTAHAR EDER GÜZELIM DÜNYAYA DOYMADAN GIDER YAZIK COK YAZIK GÜZELIM KIZLARA BU SIIRI YAZIYORUM OKUYUN DIYE BÜTÜN ANNE VE BABALARA: Edit/XxCANISIxX/ALINTIDIR... Konu XxCANISIxX tarafından (06-19-2008 Saat 18:38 ) de değistirilmistir.. | |
| | |
| The Following 4 Users Say Thank You to sonaskim For This Useful Post: |
| | #2 |
| Süper Üye ![]() ![]() ![]()
Teşekkür Etme: 744
217 Mesajina 464 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 1864360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gelişmemiş insan beynınde öle çok yaygın ki bu zengin aile sevdası ya da başka nedenler bazı kızlara acıyorum istemeden zorla evlendiriyorlar umarım böyle düşünen anne ve babalar bu düşüncelerden vaz geçer şiir için teşekkürler ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Salim mutlu - salim mutlu yaşayan “son çanakkale kahramani”ydi salim mutlu | Ebru | Çanakkale Destanı | 1 | 07-19-2008 01:50 |
| Gelinlik-Beyza Durmaz(Gelinlik şarkı sözü) | XxCANISIxX | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-18-2008 19:32 |
| Teseddür Gelinlik - Teseddür Gelinlik çeşitleri - Teseddür Gelinlik resimleri | Ebru | Moda | 26 | 03-16-2008 12:09 |
| Erkekler Gelinlik Giyerse / Gelinlik resimleri / komik gelinlik resmi | yaremce | Komik Resimler | 5 | 01-15-2008 11:38 |
| 57 numara ayakkabı giyen kadın..... | hakan_alp | Komik Resimler | 4 | 05-04-2007 01:48 |
Forumumuzda yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir,sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız İletisimden bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede
gereken yapılacaktır.
Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to
Contact- İletişim Gizlilik Bildirimi Forum Kurallarımız
oyuncakalsak.com Geldik