Konu
:
♠ ♠ Sarhoş Güvercin ♠ ♠
Tekil Mesaj Gösterimi
03-28-2007, 20:08
#
1
tutsakgul
Acemi Üye
Teşekkür Etme: 68
73 Mesajina 318 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı:
3115599
♠ ♠ Sarhoş Güvercin ♠ ♠
Erkek kardeşlerimin motor yarışları ve tamirinden sonra en büyük hobileri güvercin beslemektir (gerçi iki sefer gelincik tarafından 3 seferde hırsızlar tarafından taciz edildi güvercinler ama neyse)bir kaç şehitle olayı atlattılar.
bir gün kardeşlerim güvercinlerini uçurmakla meşgullerdi yanlarına gittim söylermisiniz ne anlıyorsunuz bu güvercinlerden dedim.çoğu birbirinin aynı hadi tek tek olsa neyse aynı güvercinden 3-5 tane var dedim ozaman öğrendim her güvercinin cinsinin,adının ve kanat sayısının farklı olduğunu neyse onlarla sohbet ederken güvencinlerden biri dikkatimi çekti güvercin resmen zik zak çizerek bir sağa bir sola gidiyordu uçmaya çalışıyor kanat çırpıyor ama nafile bir de boynu sola düşük duruyor kardeşime bu güvercinin nesi var hastamı dedim.
kardeşim
:evet hasta ama birazdan bişeyi kalmaz dedi.
ben
:nasıl bişeyi kalmaz ne yaptın.?
Kardeşim
:babamın dişi ağrıyınca dişine koyduğu rakıdan içirdim birazdan kendine gelir.
ben
:ne yaptınnnn nee delimisin sen hiç güvercine rakı içirilirmi öldürecenmi hayvanı.?
kardeşim
: bak gör birazdan nasılda iyileşip uçacak..
bunu derdemez güvercini havaya bir fırlattı güvercin biraz yükselir gibi oldu daha sonra karşımızda bulunan evin yan duvarına çarptı diğer evin çatısına pat diye düştü. eyvah dedim gitti güvercin tam o sırada bir kedi göründü güvercine doğru yaklaşmaya başladı Allahım şimdi güvercini yiyecek ben bakamam dedim
ben böyle dövünürken kedi ne yapsa beğenirsiniz güvercinin yanına gitti güvercini kokladı kokusunu beğenmemiş olacakki kuşu yemeden gitti.
kesin yeşilaycıydı yoksa hazır yemek bırakılırmı...?
:
TOPLUMSAL BİR MESAJ VERELİM AMA DEĞİLMİ...:
Konu tutsakgul tarafından (03-28-2007 Saat
20:11
) de değistirilmistir..
The Following 4 Users Say Thank You to tutsakgul For This Useful Post:
alos
(03-30-2007),
by_kax
(03-29-2007),
girls
(03-30-2007),