![]() |
| |||||||
| Komik Yazılar Birbirinden Komik Yazilar, Tüm Komik Yazılar. En Yeni Yazılar, En Komik Yazılar, komik mesajlar, komikler,komik yazılar |
![]() |
| | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 | |
| Baktabul Bot ![]()
Teşekkür Etme: 0
402 Mesajina 2.333 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 1360897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi ki düğünümüzü belçika'da yapalım demişsin goncagül - güzel oldu, değil mi muhittin? - evet canım, herkes dışarda evleniyor, bizim neyimiz eksik? - beni kırmadığın için teşekkür ederim. - sen istersin de ben yapmam mı bitanem? - muhittin, sana geçmişimle ilgili bir şey anlatmak istiyorum. - önce duvağını çözseydik goncagülüm. - çözeriz, dur bi... çok önemli bu. - e, ama sırası mı şimdi? neyse, anlat bari. - ben küçükken tecavüze uğradım. - çok üzüldüm bebeğim. ama şu an kendini iyi hissediyorsan önemli değil. - şimdi iyiyim de bunları bilmen lazım. - yakınlarından biri tarafından mı?... - yok, bi bakkal vardı bizim mahallede... - bakkal mı? - evet. elma şekeri satıyordu, güzel çikolatalar filan. - eee? - işte, bi gün bana, tarık depoya gelsene dedi. - tarık kim? - anlatacağım bi tanem, sakin ol bi. | |
| | |
| Mesajiniza Tesekkur Eden Uyeler: | belalim (03-26-2007) |
| | #2 |
| Super Moderator ![]()
Teşekkür Etme: 7.459
5.194 Mesajina 11.747 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 8140754 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehe paylasım için saol
|
| | |
| Mesajiniza Tesekkur Eden Uyeler: |
| | #3 |
| Demirbaş ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür Etme: 1.280
552 Mesajina 1.182 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 10289031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ay ay çok fena |
| | |
| | #4 |
| Süper Üye ![]() ![]() ![]()
Teşekkür Etme: 1.783
313 Mesajina 542 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tarik kim : : |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Fikralari okumakmi dinlemek mi?? | prenses | Anketler | 3 | 08-13-2008 12:06 |
| Sabır Lazım Şarkı Sözü-Orhan Ölmez(Sabır Lazım) | cindy | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-25-2008 15:37 |
| Bize Aşk Lazım-Gökhan Özen(Bize Aşk Lazım şarkı sözü) | XxCANISIxX | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-17-2008 17:47 |
| Aşk Bana Lazım-Hakan Peker(Aşk Bana Lazım şarkı sözü) | XxCANISIxX | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 04-26-2008 13:13 |
| bu hastaya ne lazım(atmaması lazım) | trappedwitch | Fıkralar | 5 | 05-07-2007 22:39 |
Forumumuzda yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir,sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız İletisimden bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede
gereken yapılacaktır.
Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to
Contact- İletişim Gizlilik Bildirimi Forum Kurallarımız
oyuncakalsak.com Geldik