Baktabul.CoM, Msn messenger ifadeleri, Avatar, gif, smiley, Resimli Siirler, izle, indir, Komik Resimler, programlar, Resimleri, Haberler  

Geri Dön   Baktabul.CoM, Msn messenger ifadeleri, Avatar, gif, smiley, Resimli Siirler, izle, indir, Komik Resimler, programlar, Resimleri, Haberler > GÜNCEL HABERLER > Magazin Haberleri

Magazin Haberleri Magazin dünyası haberleri, magazin haberi, unluler, ünlüler,

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 03-24-2007, 09:48   #1
Üstad

Teşekkür Etme: 4.238
1.761 Mesajina 4.590 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 10819065
ALFONZO Baktabul'un ÇılgınıALFONZO Baktabul'un ÇılgınıALFONZO Baktabul'un ÇılgınıALFONZO Baktabul'un ÇılgınıALFONZO Baktabul'un ÇılgınıALFONZO Baktabul'un ÇılgınıALFONZO Baktabul'un ÇılgınıALFONZO Baktabul'un ÇılgınıALFONZO Baktabul'un ÇılgınıALFONZO Baktabul'un ÇılgınıALFONZO Baktabul'un Çılgını
new İtiraf Etti...

YALNIZ YAŞAYAN KOMŞUSUNU ÖLDÜRDÜĞÜ GEREKÇESİYLE ARANAN İBRAHİM TATLISES'İN AKRABASI HALİL TATLI YAKALANDI...

Şanlıurfa'da yaklaşık 4 ay önce yalnız yaşayan komşusu 52 yaşındaki Mustafa Murat Beyaz'ı öldürdüğü gerekçesiyle aranan 47 yaşındaki Halil Tatlı yakalandı. İbrahim Tatlıses'in yakın akrabası olan Tatlı, komşusunu, evine sürekli kadın getirerek mahallenin adını kötüye çıkardığı için öldürdüğünü söyledi.
Hekimdede Mahallesi Bedendibi Turan Sokak'ta 9 Aralık 2006'da, silah sesi ihbarı üzerine bir evin üçüncü katına gelen polis ekipleri, Mustafa Murat Beyaz'ı göğsüne bir el ateş edilerek öldürülmüş buldu. Evde inceleme yapan polis, cinayeti komşusu Halil Tatlı'nın işlediğini belirledi. Ancak Tatlı firar etti.

Kumar oynama suçundan sabıkası bulunan ve aynı zamanda İbrahim Tatlıses'in babasının amcasının torunu olduğu belirtilen Tatlı, önceki gün yapılan kimlik kontrolünde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Tatlı, cinayeti itiraf ederek, "Mustafa Murat Beyaz, sürekli değişik kadınlarla eve geliyordu. Kendisini bu konuda uyardım ve mahallenin adını kötülediği, namusunu kirlettiğini söyledim. Ancak, kendisini beni bir türlü dinlemedi. Son olarak olay günü yine evinden bir kadın çıktı, tekrar konuşmaya gittim. Ama kendisi bana 'Sen benim işime karışma, bekarım istediğimi yaparım' deyince deliye döndüm ve onu öldürdüm" dedi. (Gecce.com)

kaynak
ALFONZO Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
The Following 3 Users Say Thank You to ALFONZO For This Useful Post:
alos (03-24-2007), güll (03-24-2007)
Eski 03-24-2007, 10:45   #2
Onursal Üye

Teşekkür Etme: 6.493
2.561 Mesajina 6.463 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 274008
alos Baktabul'un Çılgınıalos Baktabul'un Çılgınıalos Baktabul'un Çılgınıalos Baktabul'un Çılgınıalos Baktabul'un Çılgınıalos Baktabul'un Çılgınıalos Baktabul'un Çılgınıalos Baktabul'un Çılgınıalos Baktabul'un Çılgınıalos Baktabul'un Çılgınıalos Baktabul'un Çılgını
Tanımlı

kendisiniz ne hayrı varki akrabasının olsun...türkiye için bir hayırlı haberi olsa şaşarım zaten
bu herifi görünce sinirlerim bozuluyor...hepsinin vatana bir gram faydası yok...işte bizim starlarımız omuzlarımızdan inmiyor ne yapıyorlarsa....
alos Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to alos For This Useful Post:
ALFONZO (03-24-2007)
Eski 03-24-2007, 15:10   #3
princeSs
Misafir

Tanımlı

Bulamadım diince sanki birŞey oluorr..Yarabbim ne Faydası war Türkiye'ye...Watan severmi; hayır..Bakın adam mafyamıymış neymişş..Gerçekten doğru sölüyorsunuz..Kendisinin ne hayrı warki akrabasının olsunn!
Mesajiniza Tesekkur Eden Uyeler:
alos (03-24-2007)
Eski 03-31-2007, 22:31   #4
Super Moderator

Teşekkür Etme: 7.459
5.194 Mesajina 11.747 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 8140754
Safak Baktabul'un ÇılgınıSafak Baktabul'un ÇılgınıSafak Baktabul'un ÇılgınıSafak Baktabul'un ÇılgınıSafak Baktabul'un ÇılgınıSafak Baktabul'un ÇılgınıSafak Baktabul'un ÇılgınıSafak Baktabul'un ÇılgınıSafak Baktabul'un ÇılgınıSafak Baktabul'un ÇılgınıSafak Baktabul'un Çılgını
Tanımlı

paylasım için saol
Safak Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konu Seçenekleri
Modları Göster