![]() |
| |||||||
| Sarki Sözleri en begendigimiz sanatçilarin şarkilarinin sözleri..en populer sarkıların sözlerii ve dahasi için.. |
![]() |
| | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #71 | |
| Paylaşimci Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür Etme: 220
725 Mesajina 2.339 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 44198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaşamak Bu Değil Duysun dağlar, taşlar, duysun sesimi Sensiz geçen günler verdi dersimi Vermeden sevgilim son nefesimi Olantarı unut affet sevgilim Yeter ki sen beni affet sevgilim Gözler yol gösterir, gönül hükmeder İnsanoğludur bu hep hata eder Tanrı kullarını zaten affeder Yeter ki sen beni affet sevgilim Olanları unut. affet sevgilim Yaşamak bu değil, yaşamıyorum Sensiz yaşamaktan zevk almıyorum Önünde diz çöküp yalvarıyorum Olanları unut. affet sevgilim Olanları unut, affet sevgilim Söz: Yılmaz Tatlıses Müzik: Burhan Bayar | |
| | |
| Mesajiniza Tesekkur Eden Uyeler: | yeşim2007 (01-14-2007) |
| | #72 |
Teşekkür Etme: 220
725 Mesajina 2.339 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 44198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yüce Dağ Başında Yüce dağbaşında yatmış uyumuş Ela gözlerini uyku bürümüş Evvel küçücükmüş şimdi büyümüş Aman aman Oy beni beni Sar beni beni Sürmedim sefanı neyleyim senin Yüce dagbaşında bir deste çiçek Çiçekle bezenmiş sofrada içek Ne kadar övünsem o kadar gerçek Aman Aman Oy beni beni Sar beni beni Sürmedim safanı neyleyim senin Söz-Müzik: Anonim |
| | |
| Mesajiniza Tesekkur Eden Uyeler: | yeşim2007 (01-14-2007) |
| | #73 |
| Isınan Üye ![]()
Teşekkür Etme: 795
25 Mesajina 46 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 53 ![]() |
ya bu bir ara hastalandıında ölecek die çok üzülmüştüm neyseki öyle bişey olmadı allah uzun ömür versin çok güzel bir sesi var |
| | |
| | #74 |
Teşekkür Etme: 141
497 Mesajina 1.352 Defa Tesekkur edildi
Tecrübe Puanı: 47703 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ebru Gündeş_Kaçak
Bu şehirde buldu buldu ellerini Bu şehirde sevdi badem dillerini Senle unuttum bütün ezberlerimi Pişman değilim ama göçtüm kederden Düşman değilim ama çöktüm erkenden Bir daha bu yolları aynı hevesle yürürmüyüm Kim bilir ne bekliyor kalırmıyım ölürmüyüm Ne malum dünya gözüyle bir daha görürmüyüm Tuhaf buluyorlar bu kaçak halimi Seninle doldurdum yasak ihlalimi Seninle kapattım aşk defterlerimi Pişman değilim ama göçtüm kederden Düşman değilim ama çöktüm erkenden Bir daha bu yolları aynı hevesle yürürmüyüm Kim bilir ne bekliyor kalırmıyım ölürmüyüm Ne malum dünya gözüyle bir daha görürmüyüm |
| | |
| The Following 2 Users Say Thank You to perikızı For This Useful Post: | atalayaltan (03-25-2007), zuzuu (05-24-2007) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ebru Gündeş Resmi-Ebru Gündeş Resimleri | alos | Ünlü Resimi Resimleri | 37 | 04-20-2008 16:38 |
| EBRu GÜNDEŞ kimdir-EBRu GÜNDEŞ hayatı,biyografisi | deliqanli | Müzik | 4 | 04-12-2008 11:44 |
| Ebru Gündeş- Ebru Gündeş Gitar Akorları | XxCANISIxX | Gitar Akorlari | 3 | 02-18-2008 15:17 |
| Ebru Kayhan şarkı sözleri/ Ebru Kayhan şarkıları-şarkı sözleri | cindy | Sarki Sözleri | 0 | 01-11-2008 21:45 |
| Ebru Elver Şarkı Sözleri/Ebru Elver Şarkıları-Şarkı Sözleri | Ebru | Sarki Sözleri | 0 | 07-26-2007 13:03 |
Forumumuzda yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir,sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız İletisimden bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede
gereken yapılacaktır.
Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to
Contact- İletişim Gizlilik Bildirimi Forum Kurallarımız
oyuncakalsak.com Geldik